Webhosting

Bij de keuze voor een host voor je website is het belangrijk dat je er te allen tijde op kunt vertrouwen.

{

"Websites promote you 24/7: No employee will do that."

– Paul Cookson

Op zoek naar goede en goedkope webhosting voor jouw website?

Als je op zoek gaat naar goedkope hosting in Nederland voor je website, raak je al snel verdwaald in een jungle van aanbieders. Het ene aanbod lijkt nog beter dan het andere. Maar zo wordt het voor jou wel erg lastig om de aanbieder te kiezen die het beste geschikt is voor jou en je wensen.

Natuurlijk wil je dat je webhosting goedkoop is, maar het is ook belangrijk om in zee te gaan met een betrouwbare aanbieder. Zo verzeker je je ervan dat je website straks niet telkens plat ligt en dat al je klanten, fans of volgers steeds weer kunnen terugkomen naar jouw pagina.

Bezoekers p/m op onze websites

Tevreden klanten

Jaar toonaangevend

Offerte

Wil je een op maat
gemaakte offerte?
Wij nemen zo spoedig
mogelijk contact met je op.

Onze prijzen

Wat houdt webhosting precies in?

De term zelf geeft het eigenlijk al een beetje aan. Er wordt bij webhosting namelijk een host, een gastheer, ter beschikking gesteld aan jouw website. Deze gastheer bestaat uit één of meerdere servers waarop alle content (inhoud) van je website wordt geplaatst. Door de webhosting van je website uit te besteden hoef je niet zelf te gaan prutsen met servers die je zelf moet onderhouden,

maar ga je juist voor het gemak. Bij de keuze voor een host voor je website is het belangrijk dat je er te allen tijde op kunt vertrouwen. Dit betekent dat je niet alleen zeker moet weten dat je gegevens er veilig zijn, maar ook dat ervoor gezorgd wordt dat je website altijd blijft draaien. De servers die wij gebruiken staan allemaal in Nederland. Hierdoor heb je niet alleen garantie op een veilige hosting, maar ook dat je website supersnel is.

Goede webhosting hoeft beslist niet duur te zijn

Wanneer je je aan het oriënteren bent op goede hosting voor je website is het goed om te weten dat te veel betalen hierbij werkelijk nooit nodig is. Wij weten exact wat nodig is om de servers en dus de hosting zo goedkoop mogelijk te houden. Bij 2apps krijg je de beste kwaliteit voor de scherpste prijs! Neem vandaag nog contact met ons op om erachter te komen wat wij voor jou en je website kunnen betekenen!

Ben je opzoek naar een goedkope, veilige en betrouwbare hosting?

Kies dan een van onze pakketten en probeer het een maand uit. Je kunt 2apps 7 dagen per week mailen op info@2apps.nl of bellen op 085 303 6570