Google Ads & Google Shopping door 2apps

Uw website is de plek waar alles online samenkomt: uw doelen, wensen en producten en natuurlijk ook uw missie en uw verhaal.

{

Great content is the best sales tool in the world

– Marcus Sheridan

Dan is er ook nog dat andere, onmisbare gedeelte: de geïnteresseerde bezoekers. Als potentiële klanten zijn zij een ontzettend belangrijke factor. Alleen als zij door uw aanbod geprikkeld worden, zullen ze immers overgaan tot het bestellen van uw producten. Om te zorgen voor een dergelijke conversie is het verstandig om slimme tools als

Google Ads en Google Shopping in te zetten. Hiermee verkrijgt u een goed plekje in de zoekresultaten van deze populaire zoekmachine en kunt u uw productaanbod extra uitlichten. 2apps heeft veel ervaring met deze tools, zodat niets u meer in de weg hoeft te staan voor meer online succes!

Bezoekers p/m op onze websites

Tevreden klanten

Jaar toonaangevend

Offerte

Wil je een op maat
gemaakte offerte?
Wij nemen zo spoedig
mogelijk contact met je op.

Hoe kan het Google Ads-programma mij helpen?

Google Ads (voorheen AdWords) is het eigen advertentieprogramma van Google dat u in staat stelt om meer en vooral ook meer relevante bezoekers naar uw website te leiden. Het programma werkt op basis van zoekwoorden. Dat wil zeggen dat u de zoekwoorden opgeeft die specifiek bij uw bedrijf passen en vervolgens pakkende advertenties kunt creëren die getoond worden wanneer mensen naar deze termen op zoek gaan. Heel handig is dat u via dit programma eenvoudig kunt analyseren hoe goed uw advertenties scoren. Op deze manier bereikt u uw doelgroep veel beter en doelgerichter dan bij traditionele vormen van adverteren. Is de inzet van Google Ads voor u wat te ingewikkeld? Geen probleem, want de experts van 2apps helpen u graag! We gaan met u in gesprek en kunnen daarna direct aan de slag met het opzetten van de perfecte advertentiecampagne voor uw website!

Meer omzet via Google Shopping

Met het aantrekken van de juiste bezoekers naar uw website zijn we er nog niet. In tegendeel, we staan dan in feite nog maar aan het begin. Waar het uiteindelijk om gaat, is het creëren van conversie, oftewel ervoor zorgen dat de bezoekers van uw website overgaan tot aankoop. Dit kan op allerlei manieren, zoals het aanvragen van uw diensten of het bestellen van een fysiek product. Voor uw webshop is het inzetten van Google Shopping een enorm goed idee. Hiermee zorgt u er namelijk voor dat uw producten handig en snel kunnen worden vergeleken met andere aanbieders. Uw webshop komt beter in beeld en het team van 2apps kan er zelfs voor zorgen dat u bovenin de Google zoekresultaten komt te staan. Een ander voordeel is dat u via het Shopping-gedeelte van Google veel meer mensen kunt bereiken. Door te zorgen voor het beste aanbod tegen goede prijzen, kunt u zo heel eenvoudig zorgen voor meer verkopen en dus veel meer inkomsten!

Wilt u weten wat er zoal mogelijk is bij Google Shopping? Neem dan vrijblijvend contact op met de specialisten van 2apps!

Kosten van Google Ads-campagnes en Google Shopping

Elk van onze klanten heeft zijn eigen specifieke wensen en voorkeuren. We denken dan ook graag met u mee en bieden u diverse pakketten, bijvoorbeeld voor de implementatie van de Google-programma’s Ads en Shopping. Op deze manier kunt u tegen een betaalbaar tarief uw website op de juiste manier in de kijker zetten. We kunnen u helpen bij de inzet van Ads en Shopping voor uw bestaande website, maar ook is het mogelijk om een geheel nieuwe website te laten maken. De ervaren medewerkers van 2apps gaan met plezier aan de slag om u uw online representatie helemaal te perfectioneren. Stel ons gerust al uw vragen of vraag direct een offerte op maat bij ons aan.

Wil je meer tijd overhouden voor jouw onderneming?

We beheren jouw website, zorgen ervoor dat je gevonden wordt in Google en dat je ook online conversie maakt. Op deze manier heb je één onderneming maar verdien je zowel offline als online.