Beurswanden ontwerpen

maart 16, 2020

Beurswanden ontwerpen

2apps is jouw perfecte partner als het gaat om een goede online representatie, maar natuurlijk zijn er verschillende platformen waarop jij de boodschap van je bedrijf perfect wilt weergeven. Als je wel eens op een beurs of ander evenement staat, of dat nu vaak of weinig is, kun je eigenlijk niet zonder mooie beurswanden in de huisstijl van je organisatie. Zo trek je direct de aandacht van de bezoekers en kun je proactief met ze in gesprek gaan. Met onze uitgebreide kennis en ervaring gaan we 2apps graag aan de slag met de mooiste beurswanden ontwerpen. Hierbij is van alles mogelijk, van kleine oprolbare banners tot extra grote beurswanden.

Wat zijn je wensen?

Bj 2apps willen we precies de beurswanden ontwerpen die helemaal bij jouw bedrijf en je presentatie op de beurs of het evenement passen. Daarom komen we graag met je in contact om je wensen en voorkeuren te bespreken. We kunnen verschillende soorten beurswanden ontwerpen, zoals de pop up wand, losse spandoeken en presentatiewanden in een spanframe. Deze zijn verkrijgbaar in diverse afmetingen en vormen (recht of gebogen) en in het geval van spanframes, tevens in diverse opstellingen. De beurswanden van jouw voorkeur worden full colour bedrukt, uiteraard op de beste materialen, zoals PVC en bisonyl.

Kosten van beurswanden ontwerpen door 2apps

De totale kosten van de beurswanden zijn afhankelijk van diverse factoren. Vanzelfsprekend valt de prijs van een geheel nieuw ontwerp duurder uit dan een ontwerp waarbij we kunnen uitgaan van je bestaande ontwerp, huisstijl of logo. Ook het formaat en de gekozen opties dragen bij aan de uiteindelijke kosten. Vraag daarom gerust een offerte bij ons aan, zodat je weet waar je aan toe bent. Uiteraard staan we altijd klaar om je te adviseren.

Geschreven door Lapsen Appaiya

Mijn naam is Lapsen en ik ben de eigenaar van 2apps webbureau. Ik schrijf af en toe een blog voor mijn volgers op social media, klanten en de mensen die mij vanuit Google vinden. Heb je vragen over een bepaald onderwerp of suggesties? Aarzel dan niet en stel ze hieronder!

Nog meer leesvoer

Divi website laten maken

Divi website laten maken

Hoe maak je een verbluffende website met Divi: De ultieme gids voor beginners Ben je een beginner op het gebied van...