Logo ontwerpen Rotterdam

november 6, 2018

Laat je logo ontwerpen Rotterdam door 2apps!

Heb je al een naam voor je onderneming, maar nog geen logo? Laat een logo ontwerpen door de specialisten van 2apps! Een logo ontwerpen Rotterdam is niet altijd even makkelijk. Je hebt er creativiteit, inzicht en tijd voor nodig. Wij begrijpen dat tijd er vaak niet is.

De kracht van eenvoud

Een logo geeft de naam en/of het doel van jouw bedrijf goed weer in een grafische vorm. Een logo moet ook passen bij jouw bedrijf en bij jouw doelgroep. Het zorgt voor herkenbaarheid bij (potentiële) klanten. Des te simpeler het logo, des te sneller mensen het onthouden. Dat is de kracht van eenvoud. Ingewikkelde logo’s worden sneller vergeten. Kleuren hebben daarbij ook invloed, deze kunnen namelijk bepaalde emoties oproepen die voor jouw bedrijf een voordeel kunnen bieden. Groen geeft bijvoorbeeld een duurzaam gevoel en blauw een rustig en kalm gevoel.

Daarom is het belangrijk om een goed logo te laten ontwerpen en dat het beschikbaar is in diverse bestanden, zoals png of jpg. Tevens kun je ook een bijpassende huisstijl laten ontwerpen. De huisstijl moet goed passen bij het ontwerp van jouw logo, zodat er een mooie geheel ontstaat van herkenbaarheid.

Alles in één stijl

Je kunt een website laten maken en teksten laten schrijven door ons met jouw volledige huisstijl en ‘tone of voice’ erin verwerkt. Tevens je social media kanalen bieden hierin mogelijkheden. Deze geven je de vrijheid je ‘eigen’ pagina te maken, zoals een banner en profielfoto. Daarin kun je je logo en huisstijl terug laten komen.

Al gedacht aan al je drukwerk? Briefpapier, enveloppen, flyers en visitekaartjes creëren samen met je website en social media, die de huisstijl bevatten, een goede samenhang. Mensen gaan je logo en huisstijl herkennen en dat maakt de kans op klanten al een stuk groter. Tevens straalt het professionaliteit uit.

Ook graag een passend logo voor jouw bedrijf? Laat dan een logo ontwerpen door 2apps in Rotterdam en neem vandaag nog contact op!

Geschreven door Lapsen Appaiya

Mijn naam is Lapsen en ik ben de eigenaar van 2apps webbureau. Ik schrijf af en toe een blog voor mijn volgers op social media, klanten en de mensen die mij vanuit Google vinden. Heb je vragen over een bepaald onderwerp of suggesties? Aarzel dan niet en stel ze hieronder!

Nog meer leesvoer

Divi website laten maken

Divi website laten maken

Hoe maak je een verbluffende website met Divi: De ultieme gids voor beginners Ben je een beginner op het gebied van...