Hoger scoren in Google

Levert jouw online kanaal nog niet de gewenste resultaten op en wil je jouw vindbaarheid een boost geven? Zoekmachine optimalisatie zorgt ervoor dat jij op een hoge positie binnen komt in Google en verkeer doorzet naar jouw website!

{

Google only loves you when everyone else loves you first.

– Wendy Piersall

Hoger scoren in Google door zoekmachine optimalisatie

Een prachtige en goed werkende website is natuurlijk één ding, maar hij wordt pas echt een succes wanneer u genoeg bezoekers trekt. Daarom is het van groot belang om in te zetten op een goede vindbaarheid van uw website in zoekmachines als Google. 2apps webbureau kan u op dit vlak volledig ontzorgen.

We bieden u diverse pakketten aan waarmee u uw online vindbaarheid flink kunt vergroten. Ieder pakket komt inclusief een uitstekende SEO, een maandelijkse rapportage, een maandelijks advies op maat en een aantal uren dat we per maand aan uw SEO besteden. Afhankelijk van de grootte van het pakket komen daar nog één of meerdere blogs en een flinke korting op extra teksten en blogs bij.

Bezoekers p/m op onze websites

Tevreden klanten

Jaar toonaangevend

Offerte

Wil je een op maat
gemaakte offerte?
Wij nemen zo spoedig
mogelijk contact met je op.

Wat is SEO?

Zoekmachine optimalisatie en SEO (search engine optimization) zijn twee termen voor precies dezelfde methode. Het is een manier om de content op uw website beter vindbaar te maken voor de grote spelers op de zoekmachinemarkt. Denk bijvoorbeeld aan de meest populaire zoekmachine: Google. Als mensen zoeken op de trefwoorden waarmee u werkt, is het natuurlijk wel de bedoeling dat u degene bent die als eerste gevonden wordt. Bij 2apps webbureau hebben we een enorme ervaring met SEO en dus weten we precies hoe we uw website bovenin de zoekresultaten kunnen krijgen. Bent u benieuwd hoe onze SEO uw website kan helpen? Neem dan direct contact met ons op!

Waarom is SEO en vindbaarheid op Google zo belangrijk?

Het merendeel van de mensen bekijkt alleen de eerste pagina met zoekresultaten en vaak gaat het dan enkel om de eerste vijf zoekresultaten. Zit uw website daar niet bij, dan is de kans groot dat ze uw boodschap nooit te zien krijgen. Iedereen die uw bedrijfsnaam en boodschap niet onder ogen krijgt, zal uw diensten niet aanvragen en uw producten niet kopen. Een goede vindbaarheid is in feite dan ook niets anders dan een etalage in een fysieke winkel. Wanneer men als het ware niet bij u naar binnen kan kijken of als de deur gesloten is, zullen ze hun geld niet bij u uitgeven.

Hoe 2apps u kan helpen om hoger te scoren in Google

Bij 2apps webbureau hebben we alles in huis om u te helpen met uw zoekmachine optimalisatie. Het gaat namelijk niet alleen om het creëren van goede SEO content op uw website, maar ook om het gebruiken van goede domeinnamen voor de verschillende pagina’s en zogeheten linkbuilding. De verschillende ingrediënten van de zoekmachine optimalisatie zorgen samen voor een optimale vindbaarheid en een betere betrouwbaarheid. Hierdoor zal uw website hoger scoren in Google. Maak vandaag nog een afspraak om de verbetering van uw online vindbaarheid te bespreken!

Wel alles op orde in de zaak maar online niet?

Blijf niet achter lopen en laat nu een nieuwe website bouwen voor jouw onderneming. Neem vrijblijvend contact met ons op! Je kunt 2apps 7 dagen per week mailen op info@2apps.nl of bellen op 085 303 6570