Website laten maken
+ Gratis homepage ontwerp

Ben je net begonnen met je onderneming en heb je hierbij een website nodig? Heb je al een website, maar heeft deze een opfrisbeurt nodig? Ben je op zoek naar een goed werkende website die NIET te duur is? Lees hieronder de mogelijkheden

Gratis homepage ontwerp
laten maken

Wij maken eerst gratis en vrijblijvend een homepage ontwerp voor je. Dit doen we omdat we merken dat mensen het lastig vinden om voor zich te zien hoe de website er in hun kleuren en lettertypes uit komt te zien. Door van te voren gratis een ontwerp te maken krijg je veel meer inzicht in wat er allemaal mogelijk is en kun je beter bepalen of dit echt bij je past.

Vind je het ontwerp niet mooi? Kunnen we dit gemakkelijk voor je aanpassen. Zie je het niet zitten om met ons in zee te gaan? Geen probleem. Dan blijven we even goede vrienden!

Zie hiernaast stap voor stap uitgelegd hoe wij te werk gaan.

Stap voor stap; Hoe gaan wij te werk?

Je meld je aan voor een gratis homepage ontwerp.

Wij nemen contact met je op en bespreken jouw wensen voor de nieuwe website.

Wij ontwerpen GRATIS en vrijblijvend de homepage van jouw nieuwe website.

Dit ontwerp ontvang je binnen 1 week. Vanaf hier kun je kiezen of je met ons in zee wilt. Zo niet? Geen probleem! Zo ja? Geweldig! We gaan verder voor je aan de slag!

Wanneer je akkoord geeft op het homepage ontwerp gaan we van start met het ontwerp van de rest van de website. Dit is dan ook het punt dat de opdracht officieel doorzet en ga je dus ook betalen.

Wanneer dit ontwerp klaar is kun je eventuele aanpassingen of verbeteringen doorgeven.

De website ontwerp is nu volledig naar wens en op maat gemaakt! We gaan beginnen met het bouwen van de site! Je website wordt binnen 3 weken opgeleverd!

Gratis website ontwerp

Zie hier een aantal voorbeelden van onze gratis website designs. Klik op de namen om de link te openen.
Tip: De websites die wij in onze software maken zijn doorklikbaar in het menu! Zo krijg je maximaal het gevoel dat je door je toekomstige website scrolt en klikt.

{

Als je denkt dat wiskunde moeilijk is, moet je web design eens proberen

– Pixxelznet

Voordelen van een goede website

Een website laten maken door 2apps staat voor het vergroten van de online vindbaarheid en een duidelijke uitstraling waar jouw onderneming voor staat. Je zult dit terugzien in de huisstijl, kleuren, logo’s en content. kun je kiezen voor een website met een webshop structuur,

 waar je fysieke producten online kunt aanbieden. Cijfers wijzen uit dat de verkoop via internet groeit en mensen steeds meer gewend raken aan het gemak van online aankopen doen. Om niet achter te blijven kan het belangrijk zijn om hier iets mee te doen!

Bezoekers p/m op onze websites

Tevreden klanten

Jaar toonaangevend

Offerte

Wil je een op maat
gemaakte offerte?
Wij nemen zo spoedig
mogelijk contact met je op.

Hoe gaat het in zijn werk?

Wij beginnen altijd met een persoonlijk of telefonisch kennismakingsgesprek waar budget, behoeften, verwachtingen en mogelijkheden naast elkaar neergelegd worden. Hier zal gekeken worden naar jouw wensen over o.a. de invulling van de content en de lay-out. Wanneer je het traject met ons aangaat en je ervoor gekozen hebt om ons je website te laten maken, dan zullen er tussendoor regelmatig evaluatiegesprekken plaatsvinden wat betreft de voortgang van het proces.

Hierdoor weten we zeker dat het eindresultaat voldoet aan je verwachtingen en dat je een tevreden klant bent. Dat is voor ons het allerbelangrijkst!

Hoge vindbaarheid van jouw website

Naast onze uitstekende technische vaardigheden zijn wij ook experts op commercieel gebied. Wij weten als geen ander dat als jij op de markt wilt concurreren, je het beste resultaat krijgt als je een website laat maken waar SEO strategisch content aan toegevoegd is,

en die daardoor SEO-proof genoemd kan worden. SEO is de afkorting Search Engine Optimization en wordt ook wel ‘zoekmachine optimalisatie’ genoemd
Op het internet kun je informatie vinden over miljoenen bedrijven die actief zijn in verschillende branches. Hierdoor valt het niet mee om jouw onderneming op te laten vallen. Een website laten maken die SEO-proof is zorgt ervoor dat jij hoog staat – en dus snel te vinden bent – in Google. Google is de meest gebruikte zoekmachine en voert miljarden zoekopdrachten per dag uit!

Wel alles op orde in de zaak maar online niet?

Blijf niet achter lopen en laat nu een nieuwe website bouwen voor jouw onderneming. Neem vrijblijvend contact met ons op! Je kunt 2apps 7 dagen per week mailen op info@2apps.nl of bellen op 085 303 6570