Website laten maken Ridderkerk

In 10 dagen bouwen wij je website inclusief teksten en afbeeldingen

Voor €24,99 per maand & geen opstartkosten

Website laten maken

In 10 dagen heb je:

Een volledige website inclusief teksten en afbeeldingen
Een website die SEO-proof is
Een domeinnaam naar keuze en hosting
Een website die is aangemeld bij Google
Een website die wordt gemeten met Google Analytics

Wij ontzorgen je 100%

Zullen we jou ook helpen met je website?

Waarom kiezen voor een website laten maken Ridderkerk door 2apps?

2apps is de ideale partner om een website laten maken in Ridderkerk. Wij bieden een complete service van ontwerp tot oplevering, met aandacht voor jouw specifieke wensen en doelen. Onze expertise in webdesign en SEO garandeert een website die niet alleen mooi is, maar ook goed presteert in zoekmachines. Hierdoor wordt jouw bedrijf beter vindbaar en bereik je meer potentiële klanten.

Geen opstartkosten & Maandelijks opzegbaar

afb3

Het enige wat jij hoeft te doen,
Is aangeven of je tevreden bent

Ben jij dit?

Je hebt geen website

Je hebt een verouderde website

Je hebt een website met slechte afbeeldingen

Je hebt een website met slechte teksten

Je hebt een website die niet scoort in Google

 Je hebt een website waarvan je niet weet hoeveel bezoekers deze heeft

Nadat wij je site bouwen

Heb je een moderne site met bijhorende teksten en afbeeldingen

Heb je een site die maandelijks bijgehouden wordt

Heb je een website die SEO-proof is, en scoort in Google

Heb je een website die bezoekers omzet naar klanten

Heb je een website die gemeten wordt en waar jij ook inzicht in krijgt

Heb je een website die beveiligd is tegen hackers

Dit mag je verwachten

hosting icoon van 2apps webbureau

Wij regelen de domeinnaam & hosting

website bouwen icoon van 2apps webbureau

Wij bouwen de website

teksten schrijven icoon van 2apps webbureau

Wij schrijven de website teksten

afbeeldingen zoeken icoon van 2apps webbureau

Wij zoeken passende afbeeldingen

beveiliging icoon van 2apps webbureau

Wij beveiligen de website tegen hackers

avg icoon van 2apps webbureau

Wij maken je website AVG klaar

onderhoud icoon van 2apps webbureau

Wij onderhouden je site elke maand

Wanneer bovenstaande punten klaar zijn, gaan we lanceren! Je website staat dan live en jij bent direct online zichtbaarder!

support icoon van 2apps webbureau

Wij staan elke dag klaar voor je vragen

De voordelen van een website abonnement

Een website abonnement van 2apps biedt tal van voordelen. Voor een vast maandelijks bedrag krijg je een professionele website, inclusief teksten en afbeeldingen. Je profiteert van continue technische ondersteuning en regelmatige updates. Bovendien zijn alle websites volledig geoptimaliseerd voor zoekmachines, waardoor je online zichtbaarheid aanzienlijk toeneemt.

Geen opstartkosten & Maandelijks opzegbaar

Fotoshoot 2apps 050 scaled

Twijfel je nog?

Dit zeggen andere klanten over ons

portret foto Navin Idrissi

Navin Idrissi

ZZP Lasser

Ik ben echt blij met de ontvangen dienst. Het feit dat er geen opstartkosten zijn en dat ik maandelijks kan opzeggen, geeft me veel flexibiliteit en gemoedsrust. Ook ben ik zeer onder de indruk van de prachtige website die voor mij is gebouwd.

portret foto Aimy van Unen

Aimy van Unen

Recruiter

De mogelijkheid om binnen slechts 10 werkdagen live te gaan, was een aangename verrassing. Daarnaast ben ik enorm onder de indruk van het ontwerp en functionaliteiten van de website die voor mij is gebouwd.

portret foto Wiebe Verkoost

Wiebe Verkoost

Hovenier

Mijn belangrijkste doel was om mijn website hoog te laten scoren op mijn bedrijfsnaam, en dat doel is bereikt. Voorheen deelde ik ook regelmatig visitekaartjes uit, maar potentiële klanten konden niet mijn werk bekijken. Nu kan ik website delen en mijn werk presenteren aan potentiële opdrachtgevers.

Geen opstartkosten & Maandelijks opzegbaar

De kosten van een website abonnement

Maandelijks opzegbare contracten zonder opstartkosten bij een website laten maken in Ridderkerk

Een website abonnement van 2apps biedt tal van voordelen. Voor een vast maandelijks bedrag krijg je een professionele website, inclusief teksten en afbeeldingen. Je profiteert van continue technische ondersteuning en regelmatige updates. Bovendien zijn alle websites volledig geoptimaliseerd voor zoekmachines, waardoor je online zichtbaarheid aanzienlijk toeneemt.

Geen opstartkosten & Maandelijks opzegbaar

Professionele SEO-optimalisatie voor betere vindbaarheid

Een goed vindbare website is essentieel voor je online succes. 2apps beschikt over SEO-experts die ervoor zorgen dat je website hoog scoort in de zoekresultaten van Google. Dit vergroot de kans dat potentiële klanten je website vinden en zorgt voor meer bezoekers en conversies. Met een focus op lokale SEO voor Ridderkerk, ben je verzekerd van optimale zichtbaarheid in jouw regio.

Geen opstartkosten & Maandelijks opzegbaar

Fotoshoot 2apps 052 scaled

Heb je nog vragen?

Dit zijn de meest gestelde vragen

V: Hoe lang duurt het voordat ik resultaten zie met SEO?

A: SEO-resultaten variëren, maar het kan enkele maanden duren voordat u significante veranderingen ziet, aangezien SEO een langetermijnstrategie is.

Wat omvat het website abonnement precies?

In het website abonnement zijn ontwerp, ontwikkeling, hosting, domeinregistratie en regelmatige onderhoudsupdates inbegrepen.

Zijn er beperkingen op het aantal pagina's in het abonnement?

Elk abonnements model heeft zijn eigen aantal pagina’s. Maar je kan ook altijd op een later moment uitbreiden. De websites die wij bouwen kunnen onbeperkt pagina’s aangemaakt worden.

Hoe vaak worden updates en onderhoud uitgevoerd op mijn website?

Updates en onderhoud vinden regelmatig plaats, meestal maandelijks, om ervoor te zorgen dat uw website soepel blijft werken en beveiligd is.

Zijn domeinregistratie en hosting inbegrepen in het abonnement?

Ja, zowel domeinregistratie als hosting zijn inbegrepen in het abonnement. Wij regelen alles om uw website online te houden.

Wat gebeurt er als mijn website problemen ondervindt?

In geval van problemen bieden wij snelle technische ondersteuning en zorgen we ervoor dat eventuele issues snel worden opgelost.

Kan ik mijn website aanpassen en hoe gemakkelijk is het om inhoud bij te werken?

Jazeker, u heeft volledige toegang om uw website aan te passen en inhoud bij te werken. We zorgen voor een gebruiksvriendelijk beheersysteem.

Hoe zit het met de veiligheid van mijn website?

De veiligheid van uw website heeft onze hoogste prioriteit. We implementeren de nieuwste beveiligingsmaatregelen en voeren regelmatig controles uit.

Wat is het annuleringsbeleid als ik besluit het abonnement stop te zetten?

U kunt op elk gegeven moment opzeggen zonder opgave van reden. U hoeft geen opzegtermijnen in acht te nemen en kunt elke dag ervoor kiezen om het website-abonnement te beëindigen.

Hoe lang duurt het voordat mijn nieuwe website live gaat na aanmelding voor het abonnement?

We begrijpen dat tijd cruciaal is. Ons streven is om uw nieuwe website, inclusief teksten en afbeeldingen, binnen 10 werkdagen live te laten gaan na aanmelding voor het abonnement.

Wat is de reactietijd voor technische ondersteuning en oplossen van problemen?

Wij reageren doorgaans binnen 24 uur op technische ondersteuning en oplossen van problemen. Ons team staat klaar om u zo snel mogelijk bij te staan.

Je betaald pas wanneer je website live gaat!

Voor wie is een website laten maken Ridderkerk geschikt?

Een website laten maken in Ridderkerk is geschikt voor een breed scala aan ondernemers en organisaties. Of je nu een kleine ondernemer bent, een groeiend bedrijf runt of een organisatie vertegenwoordigt die snel online wil zijn, 2apps heeft de juiste oplossing voor jou. Onze diensten zijn flexibel en passen zich aan jouw specifieke behoeften aan.

Geen opstartkosten & Maandelijks opzegbaar

Fotoshoot 2apps 052 scaled

Kleine ondernemers in Ridderkerk

Voor kleine ondernemers biedt 2apps een kosteneffectieve oplossing om een professionele online aanwezigheid te creëren. De flexibele abonnementen en lage maandelijkse kosten maken het toegankelijk voor bedrijven met een beperkt budget. Door de zorg voor technische aspecten uit handen te nemen, kunnen ondernemers zich volledig richten op hun core business.

Bedrijven die willen groeien zonder technische zorgen

Bedrijven die willen groeien zonder zich zorgen te maken over de technische kant van hun website, vinden in 2apps de perfecte partner. Van hosting en domeinregistratie tot regelmatige updates en beveiliging, alles wordt geregeld. Dit stelt bedrijven in staat om zich te concentreren op groei en ontwikkeling, terwijl hun website altijd optimaal functioneert.

Organisaties die direct online willen gaan met een professionele website

Voor organisaties die snel online willen zijn, biedt 2apps een razendsnelle oplevering van websites. Binnen 10 werkdagen staat je website live, inclusief alle benodigde functionaliteiten en optimalisaties. Hierdoor kun je snel inspelen op marktontwikkelingen en direct profiteren van een professionele online aanwezigheid.

Geen opstartkosten & Maandelijks opzegbaar

Onze diensten en pakketten voor een website laten maken Ridderkerk

Bij 2apps begrijpen we dat elke onderneming unieke behoeften heeft. Daarom bieden we verschillende pakketten aan die variëren in functionaliteit en prijs, zodat je altijd een pakket vindt dat bij jouw situatie past. Van eenvoudige websites tot uitgebreide oplossingen, wij hebben het juiste pakket voor jou.

Geen opstartkosten & Maandelijks opzegbaar

Fotoshoot 2apps 056 scaled

Lite pakket

Het Lite pakket is perfect voor ondernemers die een eenvoudige, maar effectieve online aanwezigheid nodig hebben. Voor slechts €24,99 per vier weken krijg je een volledige website met één pagina, inclusief teksten en afbeeldingen. Dit pakket is maandelijks opzegbaar en er zijn geen opstartkosten, waardoor je flexibel blijft.

Premium pakket

Het Premium pakket biedt meer functionaliteit en is ideaal voor bedrijven die meerdere pagina’s nodig hebben. Voor €44,99 per vier weken krijg je een website met vijf pagina’s, inclusief SEO-optimalisatie en Google Analytics. Dit pakket bevat ook alle voordelen van het Lite pakket, zoals geen opstartkosten en maandelijks opzegbare contracten.

Ultimate pakket

Voor bedrijven die het maximale uit hun online aanwezigheid willen halen, is het Ultimate pakket de beste keuze. Voor €104,99 per vier weken krijg je een website met tien pagina’s, inclusief alle Premium voordelen, een Whatsapp chat functie, afsprakenmodule en maandelijkse statistiekbesprekingen. Dit pakket biedt de ultieme oplossing voor bedrijven die willen groeien.

Geen opstartkosten & Maandelijks opzegbaar

Waarom kiezen voor een professionele webbouwer in Ridderkerk?

Het kiezen van de juiste webbouwer is cruciaal voor het succes van je online aanwezigheid. 2apps biedt niet alleen technische expertise, maar ook een diepgaand begrip van de lokale markt in Ridderkerk. Hierdoor kunnen wij gerichte en effectieve oplossingen bieden die passen bij jouw specifieke behoeften.

Geen opstartkosten & Maandelijks opzegbaar

Fotoshoot 2apps 028 scaled

Expertise en ervaring van 2apps als webbouwer

2apps heeft jarenlange ervaring in het bouwen van websites voor diverse klanten. Onze expertise stelt ons in staat om websites te creëren die niet alleen visueel aantrekkelijk zijn, maar ook technisch perfect functioneren. Wij begrijpen de behoeften van ondernemers en bieden oplossingen die passen bij hun specifieke situatie.

Lokale kennis en ondersteuning

Als lokale webbouwer in Ridderkerk kennen wij de markt en de behoeften van lokale ondernemers. Dit stelt ons in staat om gerichte en effectieve oplossingen te bieden. Onze persoonlijke aanpak en lokale kennis zorgen ervoor dat je altijd op ons kunt rekenen voor ondersteuning en advies.

Geen opstartkosten & Maandelijks opzegbaar

Webshop laten maken Ridderkerk

In de huidige digitale wereld is een webshop essentieel voor veel bedrijven. Het stelt je in staat om je producten of diensten online aan te bieden en zo een breder publiek te bereiken. Bij 2apps helpen we je graag bij het opzetten van een succesvolle webshop die aan al je wensen voldoet.

Geen opstartkosten & Maandelijks opzegbaar

Fotoshoot 2apps 006 scaled

Voordelen van een webshop in Ridderkerk

Een webshop biedt talloze voordelen voor ondernemers in Ridderkerk. Het stelt je in staat om je producten online te verkopen en een breder publiek te bereiken. Met een webshop ben je niet gebonden aan openingstijden en kun je 24/7 omzet genereren. Bovendien biedt een goed ontworpen webshop een professionele uitstraling die het vertrouwen van klanten wint.

Hoe 2apps uw webshop succesvol maakt

2apps helpt je bij het opzetten van een succesvolle webshop door gebruik te maken van de nieuwste technologieën en best practices. Wij zorgen voor een gebruiksvriendelijke interface, veilige betaalmethoden en effectieve marketingstrategieën. Hierdoor wordt jouw webshop niet alleen aantrekkelijk voor klanten, maar ook eenvoudig te beheren en te optimaliseren voor zoekmachines.

Geen opstartkosten & Maandelijks opzegbaar