Website laten maken Tilburg

Wel alles op orde in de zaak maar online niet? Blijf niet achter lopen en laat nu een nieuwe website bouwen voor jouw onderneming

icoon website
{

Als je denkt dat wiskunde moeilijk is, moet je web design eens proberen

– Pixxelznet

Een gloednieuwe website laten maken Tilburg door 2apps

Een goede website voor uw bedrijf of organisatie is tegenwoordig echt onmisbaar. Het is dan wel van belang dat de site er gelikt uitziet en dat uw bezoekers gemakkelijk kunnen vinden waar ze naar op zoek zijn. 2apps webbureau gaat daarom graag voor u aan de slag om een complete website voor u te ontwikkelen. Vanzelfsprekend mag u hierbij rekenen op een top design,

een heldere navigatie en natuurlijk een goede vindbaarheid in zoekmachines zoals Google. Een website laten maken Tilburg is een proces waarbij zowel onze specialistische kennis en ervaring als uw persoonlijke wensen en voorkeuren tot uitdrukking dienen te komen. We gaan daarom graag met u rond de tafel zitten om de verschillende opties te bespreken.

Bezoekers p/m op onze websites

Tevreden klanten

Jaar toonaangevend

Offerte

Wil je een op maat
gemaakte offerte?
Wij nemen zo spoedig
mogelijk contact met je op.

Onze prijzen

Uw bestaande website opfrissen

Het is het natuurlijk ook goed mogelijk dat u reeds over een eigen website beschikt. Als hij al enige jaren meedraait is het beslist aan te raden om hem even door te lichten en te controleren of hij nog wel voldoet aan de eisen van deze tijd. De ontwikkelingen bij een website laten maken Tilburg volgen elkaar in een razend tempo op en wellicht wordt uw verouderde website minder goed gevonden op Google. Het is niet uitgesloten dat ook uw site aan een verjongingskuur toe is. Hier helpen we u graag bij. We zorgen ervoor dat alle gedeeltes van uw website weer helemaal up to date worden gebracht en dat ze beter gevonden worden door uw doelgroep. Heeft u in het verleden een website laten maken Tilburg, maar bereikt u hiermee niet het succes dat u zou willen? Schakel direct 2apps webbureau in voor een complete facelift van uw site!

De laatste technieken

Net zoals een huis niet stevig blijft staan zonder een goede fundering, kan een website laten maken Tilburg ook niet zonder een goede techniek op de achtergrond. Dit fundament van uw website zorgt ervoor dat hij altijd 100 % naar wens blijft draaien, ook wanneer hij wordt bezocht door overweldigende bezoekersaantallen. 2apps webbureau maakt hierbij altijd gebruik van de meeste moderne technologieën en systemen, waardoor de continuïteit en de betrouwbaarheid van uw website op ieder moment gewaarborgd blijven. Uiteraard blijven we de ontwikkelingen op het gebied van zowel design als techniek op de voet volgen. Zo kunt u niet alleen voor uw website laten maken Tilburg, maar ook voor het onderhoud ervan uitstekend bij ons terecht.

Goed gevonden worden via SEO

Een website laten maken Tilburg door 2apps

webbureau is een goede eerste stap naar het verkrijgen van meer bezoekers of klanten. Om echt succesvol te zijn is het daarnaast van groot belang dat u online goed gevonden wordt. We helpen u daarom graag met behulp van SEO oftewel Search Engine Optimization. Deze term staat voor een optimalisatie van uw website voor zoekmachines. Een goede SEO strategie is onmisbaar bij uw website laten maken Tilburg. Dit zorgt er namelijk voor dat uw pagina eruit springt wanneer mensen op bepaalde termen of zinnen zoeken die regelmatig op uw website voorkomen. De kans is natuurlijk groot dat er op uw werkterrein meerdere spelers zijn. 2apps webbureau zorgt ervoor dat uw content zo optimaal mogelijk wordt ingezet, zodat u uw concurrenten al bij de zoekmachines kunt verslaan. Bent u benieuwd hoe we dit doen? We leggen het u graag uit in een persoonlijk of telefonisch gesprek.

 

Van niets naar succes in 1 stap met 2apps

Blijf niet achter lopen en laat nu een nieuwe website bouwen voor jouw onderneming. Neem vrijblijvend contact met ons op! Je kunt 2apps 7 dagen per week mailen op info@2apps.nl of bellen op 085 303 6570

Vertrouwen op een goed beveiligde website

Websites zijn tegenwoordig steeds interactiever. Op steeds meer websites kunnen bezoekers online formulieren invullen, bijvoorbeeld voor het aanvragen van een gesprek of een offerte. De persoonlijke informatie die uw klanten u hiermee toezenden dient goed beveiligd te worden. Zeker als u kiest voor een webshop of website laten maken Tilburg zult u begrijpen dat de doorgegeven informatie behoorlijk waardevol is. Het gaat hierbij namelijk om zaken als namen, adressen en zelfs betalingsgegevens. Deze mogen uiteraard niet in verkeerde handen terecht komen. Daarom is het goed om te weten dat een website laten maken Tilburg door 2apps webbureau altijd gepaard gaat met een toevoeging van een SSL certificaat. Dit certificaat geeft aan dat er een goede beveiliging aanwezig is tussen de computer waarmee uw website bezocht wordt en de webserver van de site. Een SSL certificaat maakt tevens dat uw website het beter doet in zoekmachines als Google. Genoeg reden dus om te kiezen voor een veilige website laten maken Tilburg door 2apps webbureau!

Geen torenhoge kosten voor ontwikkeling en onderhoud

Bij veel websitebouwers bent u zelfs voor een eenvoudige website laten maken Tilburg al veel geld kwijt en dat terwijl ze in feite niets meer of minder leveren dan ons. Het verschil in tarieven zit hem vooral in de overheadkosten. Bij een groot bureau dat gevestigd is in een kapitaal pand en dat zijn werknemers dure leaseauto’s verstrekt, moet het geld natuurlijk ergens vandaan komen. U wilt echter gewoon een mooie en goed scorende website laten maken Tilburg en niet het luxeleven van het webbureau financieren. Dit begrijpen we bij 2apps webbureau maar al te goed. Zelf zijn we namelijk ook niet van de overdaad. Veel liever concentreren we ons op het echte werk: een uitstekende website maken en onderhouden voor uw bedrijf. Bij ons vindt u geen gedoe met dure panden en randzaken.

Persoonlijke service

Wilt u een website laten maken Tilburg, dan moet hij natuurlijk wel voldoen aan al uw verwachtingen. Voordat we aan de slag gaan met de daadwerkelijke 

ontwikkeling ervan gaan we daarom graag met u in gesprek. Dit kan zowel telefonisch als face to face. In het kennismakingsgesprek komen onder andere uw wensen met betrekking tot de look en de inhoud van de website naar voren. Ook horen we graag wat uw ideeën en uw budget zijn. Op deze manier kunt u ons een website laten maken Tilburg die volledig in overeenstemming is met uw voorkeuren. Tijdens de ontwikkeling blijven we natuurlijk met elkaar in contact. Waar nodig kunnen we dan direct uw website bijschaven, zodat u volledig tevreden zult zijn met het resultaat.

Contact opnemen met 2apps

Bent u enthousiast geworden en wilt u een prachtige nieuwe website laten maken Tilburg? Kom dan direct in contact met 2apps en bespreek de mogelijkheden. Vul eenvoudig het formulier in op onze website en vervolgens zullen we u zo snel mogelijk benaderen. Vervolgens zult u zien dat een website laten maken Tilburg nog nooit zo eenvoudig was als met 2apps!