Website laten maken Westland: Website abonnement

Wij bouwen uw website binnen 10 werkdagen! De perfecte oplossing voor kleine ondernemers die een Website laten maken Westland

✅ Vanaf €24,99 p/m en Maandelijks opzegbaar

Website laten maken
Website laten maken door Praktijk Herstel
Website laten maken door Vreugdeberg
Website laten maken door PM Jobs
Website laten maken door Dream Team
Website laten maken door Kwaliteit Nederland
Website laten maken door NUL30GYM

Voor wie is dit geschikt? Een Website laten maken Westland

Wie niet +€950,- wilt uitgeven aan een website

Wij hebben geen opstartkosten en u kunt maandelijks opzeggen
U

Wie gevonden wilt worden in Google

Profiteer van onze #1 SEO-experts kennis voor uw website.

Wie een website wilt die het ook op mobiel doet

Onze websites zijn geoptimaliseerd voor desktop, mobiel & tablet.

Wie niet wilt nadenken over hosting en domein

Wij verzorgen de hosting, domeinnaam.

Wie niet zijn eigen teksten wilt schrijven

TIJDELIJKE BONUS: wij schrijven tijdelijk alle website teksten, gratis!

Wie wilt dat zijn website 365 dagen per jaar werkt

Wij beheren alle website-techniek en updates.

Wie binnen 10 werkdagen live wilt gaan met een site

Wij kunnen door onze snelle proces binnen 10 werkdagen live gaan.

Wie wilt dat zijn website AVG-proof is

Wij zijn op de hoogte van de laatste AVG-regelgeving.

Wie maandelijks hun abonnement wilt opzeggen

Maandelijks opzegbaar zonder reden.

Klant reviews

Lotte de Vries

Het website abonnement van 2apps heeft mijn praktijk enorm geholpen. De website is altijd up-to-date en ziet er professioneel uit. Het technische gedoe wordt volledig uit handen genomen, zodat ik me kan richten op mijn patiënten. Een echte aanrader!

Tim Jansen

2apps heeft mijn website omgetoverd tot een moderne en gebruiksvriendelijke website. Dankzij hun SEO-optimalisatie hebben mijn cliënten me eenvoudig kunnen vinden!

Sanne Bakker

Met het website abonnement van 2apps kan ik me concentreren op wat ik het beste doe: cliënten helpen met voedingsadvies. Ze hebben een geweldig team dat mijn website in topconditie houdt en eventuele technische problemen snel oplost. Bedankt voor de geweldige service!
Schermafbeelding 2021 03 24 om 13.31.06

Theo van den Berg - Praktijk Herstel

Ik heb 2apps gevraagd me te helpen om de oude site van Praktijk Herstel te vernieuwen. Deze was nodig toe aan een update. Daarnaast was het van belang dat die beter op de doelgroep aan zou sluiten en worden gevonden!

Alle drie is gelukt! Veel meer dan eerst weet die groep de site te vinden waarna zij zich aanmelden. Het is nu regelmatig nodig om een wachtlijst instellen. Het contact met 2apps ervaar ik steeds als heel prettig. Ik voel me serieus genomen en de afspraken worden steeds nagekomen. Ik beveel 2apps van harte aan, ben erg blij om met hen samen te werken!

Mariska die ontwerpen voor het laten maken een website

Wij ontwerpen en bouwen websites inclusief teksten en afbeeldingen.

Wilt u ook een Website laten maken Westland voor uw bedrijf?

boudewijn2
vinkers2
woonckeck2

We nemen niet alleen de bouw van de site voor onze rekening, maar ook de zorg voor de volgende onderdelen:

📝

GRATIS (normaal €550,-)

Wij schrijven uw website teksten

Wij verzorgen uw website teksten met zorgvuldigheid en expertise, zodat uw boodschap helder en overtuigend overkomt op uw doelgroep.

+
🖼

GRATIS (normaal €250,-)

Wij selecteren zorgvuldig de foto's die perfect aansluiten op uw diensten voor uw website

Normaliter is de klant verantwoordelijk voor het aanleveren van een beeldbank waarmee wij de website vullen. Maar dit gedeelte nemen wij uit handen voor u.

+
📈

GRATIS (normaal €125,-)

Wij melden uw website aan bij Google voor snelle posities in zoekresultaten

Wij zorgen ervoor dat uw website snel wordt opgenomen in de Google-rankings, waardoor u snel beter vindbaar bent voor uw doelgroep.

+
📊

GRATIS (normaal €125,-)

Wij stellen Google Analytics voor u in, waarmee u website bezoekers en gebruikersgedrag kunt meten

Met Google Analytics ingesteld door ons team, krijgt u waardevolle inzichten in het gedrag van uw website bezoekers, wat u helpt uw doelgroep beter te begrijpen.

Onze website abonnement pakketten

Geen gedoe, direct online

Na akkoord op de offerte gaan we gelijk aan de slag voor u!
U

Perfecte vindbaarheid (SEO)

Profiteer van onze #1 expertise en scoor hoog in Google

De hoogste conversie

Maak direct leads en betalende klanten van uw bezoekers

Wij doen het werk!

Wij schrijven de teksten voor uw website en zoeken de juiste afbeeldingen op.

GEEN jaarcontracten

Maandelijks opzegbaar, dus ook na de eerste maand!

Oneindig vragen stellen

Wij staan open voor al iuw vragen en onduidelijkheden.

Wij geven een 100% tevredenheid garantie! Niet tevreden met het resultaat dan betaald u niks, u hoeft geen reden op te geven!

Niels van Dijk

Na jaren worstelen met onze oude website, kozen we voor het 2apps website abonnement. Binnen korte tijd stond onze nieuwe site live, perfect aansluitend bij onze bloemenhandel. De samenwerking verliep vlekkeloos, en hun ondersteuning was top. Een absolute aanrader voor bedrijven die online willen groeien!

Sophie de Boer

Als techbedrijf begrijpen we het belang van een geavanceerde online aanwezigheid. 2apps heeft niet alleen onze verwachtingen overtroffen met de snelheid waarmee ze onze nieuwe website hebben gelanceerd, maar ook met hun aandacht voor detail en technische finesse. Het website abonnement is een gamechanger voor ons, en we waarderen de continue ondersteuning van het 2apps team.

Lucas Molenaar

Voor onze autoreparatieservice was een goed functionerende website essentieel. Het 2apps website abonnement heeft niet alleen gezorgd voor een overzichtelijke online aanwezigheid, maar ook voor een betere interactie met klanten.

Veelgestelde vragen

V: Hoe lang duurt het voordat ik resultaten zie met SEO?

A: SEO-resultaten variëren, maar het kan enkele maanden duren voordat u significante veranderingen ziet, aangezien SEO een langetermijnstrategie is.

Wat omvat het website abonnement precies?

In het website abonnement zijn ontwerp, ontwikkeling, hosting, domeinregistratie en regelmatige onderhoudsupdates inbegrepen.

Zijn er beperkingen op het aantal pagina's in het abonnement?

Nee, er zijn geen beperkingen op het aantal pagina's. Het abonnement biedt onbeperkte pagina's voor een uitgebreide online aanwezigheid.

Hoe vaak worden updates en onderhoud uitgevoerd op mijn website?

Updates en onderhoud vinden regelmatig plaats, meestal maandelijks, om ervoor te zorgen dat uw website soepel blijft werken en beveiligd is.

Zijn domeinregistratie en hosting inbegrepen in het abonnement?

Ja, zowel domeinregistratie als hosting zijn inbegrepen in het abonnement. Wij regelen alles om uw website online te houden.

Wat gebeurt er als mijn website problemen ondervindt?

In geval van problemen bieden wij snelle technische ondersteuning en zorgen we ervoor dat eventuele issues snel worden opgelost.

Kan ik mijn website aanpassen en hoe gemakkelijk is het om inhoud bij te werken?

Jazeker, u heeft volledige toegang om uw website aan te passen en inhoud bij te werken. We zorgen voor een gebruiksvriendelijk beheersysteem.

Hoe zit het met de veiligheid van mijn website?

De veiligheid van uw website heeft onze hoogste prioriteit. We implementeren de nieuwste beveiligingsmaatregelen en voeren regelmatig controles uit.

Wat is het annuleringsbeleid als ik besluit het abonnement stop te zetten?

U kunt op elk gegeven moment opzeggen zonder opgave van reden. U hoeft geen opzegtermijnen in acht te nemen en kunt elke dag ervoor kiezen om het website-abonnement te beëindigen.

Hoe lang duurt het voordat mijn nieuwe website live gaat na aanmelding voor het abonnement?

We begrijpen dat tijd cruciaal is. Ons streven is om uw nieuwe website, inclusief teksten en afbeeldingen, binnen 10 werkdagen live te laten gaan na aanmelding voor het abonnement.

Wat is de reactietijd voor technische ondersteuning en oplossen van problemen?

Wij reageren doorgaans binnen 24 uur op technische ondersteuning en oplossen van problemen. Ons team staat klaar om u zo snel mogelijk bij te staan.

Nog iets niet duidelijk?
Neem dan contact op via info@2apps.nl

Of bekijk hier onze portfolio

Interesse in een website?

Laat dan hieronder uw gegevens achter. We nemen dan spoedig contact met u op om uw aanvraag te bespreken.

Website laten maken Westland: de ultieme gids

In de huidige digitale wereld is een website laten maken Westland een essentieel onderdeel van elk bedrijf of organisatie. Een goed ontworpen en functionele website kan je helpen om je doelgroep te bereiken, je producten of diensten te promoten en nieuwe klanten te genereren. Als je een website laten maken Westland wilt, dan heb je de keuze uit talloze bureaus en freelancers. Maar hoe maak je de juiste keuze? En waar moet je op letten bij het laten maken van een website Westland? In dit blogartikel geven we je een uitgebreide gids over het laten maken van een website Westland. We behandelen alle belangrijke onderwerpen, van de kosten tot de technische aspecten.

Waarom een website laten maken Westland?

Voordat je een website laten maken Westland wilt, is het belangrijk om te begrijpen waarom je een website nodig hebt. Wat wil je met je website bereiken? Wil je je producten of diensten promoten? Wil je je bedrijf of organisatie presenteren? Of wil je nieuwe klanten genereren? De redenen waarom je een website nodig hebt, zijn bepalend voor de eisen die je aan je website stelt. Als je bijvoorbeeld je producten of diensten wilt promoten, dan is het belangrijk dat je website goed vindbaar is in Google. Als je je bedrijf of organisatie wilt presenteren, dan is het belangrijk dat je website een professionele uitstraling heeft.

Wat zijn de kosten van een website laten maken Westland?

De kosten van een website laten maken Westland variëren sterk. De prijs hangt af van verschillende factoren, zoals het type website, de functionaliteiten die je wilt, de complexiteit van de website en de ervaring van het bureau of de freelancer die je inschakelt. In het algemeen kun je rekenen op een prijs van €2.000 tot €10.000 voor een basiswebsite laten maken Westland. Voor een uitgebreide website met veel functionaliteiten kun je rekenen op een prijs van €10.000 tot €50.000.

Wat zijn de verschillende soorten websites laten maken Westland?

Er zijn verschillende soorten websites die je kunt laten maken. De meest voorkomende soorten websites zijn:
 • Presentatiewebsite laten maken V: Deze website is bedoeld om je bedrijf of organisatie te presenteren.
 • Portfoliowebsite laten maken Westland: Deze website is bedoeld om je werk te laten zien.
 • Webshop laten maken Westland: Deze website is bedoeld om producten of diensten te verkopen.
 • Blog laten maken Westland: Deze website is bedoeld om informatie te delen met je doelgroep.
 • Communitywebsite laten maken Westland: Deze website is bedoeld om een community te creëren.

Wat zijn de belangrijkste functionaliteiten van een website laten maken Westland?

De belangrijkste functionaliteiten van een website zijn:
 • Een goede navigatiestructuur: Je website moet duidelijk en overzichtelijk zijn.
 • Correcte werking: Je website moet goed werken op alle apparaten, zoals computers, smartphones en tablets.
 • Vindbaarheid in Google: Je website moet goed vindbaar zijn in Google.
 • Beveiliging: Je website moet veilig zijn voor je bezoekers.

Hoe kies je het juiste bureau of freelancer laten maken Westland?

Als je een bureau of freelancer inschakelt om een website laten maken Westland wilt, dan is het belangrijk om de juiste keuze te maken. Let bij je keuze op de volgende factoren:
 • Ervaring: Kies een bureau of freelancer met ervaring in het maken van websites.
 • Kwaliteit: Vraag om voorbeelden van eerder werk.
 • Communicatie: Zorg ervoor dat je goed kunt communiceren met het bureau of de freelancer.
 • Prijs: Vergelijk de prijzen van verschillende bureaus en freelancers.

Hoe verloopt het proces van een website laten maken Westland?

Het proces van een website laten maken Westland verloopt in verschillende fasen:
 1. Aanvraag: Je stuurt een aanvraag naar het bureau of de freelancer.
 2. Opdrachtbevestiging: Het bureau of de freelancer bevestigt de opdracht en stelt een offerte op.
 3. Ontwerp: Het bureau of de freelancer maakt een ontwerp voor je website.
 4. Ontwikkeling: Het bureau of de freelancer ontwikkelt je website.
 5. Testen: Het bureau of de freelancer test je website.
 6. Oplevering: Het bureau of de freelancer levert je website op.

Tips voor het onderhoud van je website laten maken Westland

Ook na de oplevering van je website laten maken Westland is het belangrijk om deze goed te onderhouden. Dit betekent dat je regelmatig nieuwe content moet toevoegen, fouten moet herstellen en je website moet updaten met de nieuwste technologie. Door je website goed te onderhouden, kun je ervoor zorgen dat deze altijd up-to-date is en dat je bezoekers een goede ervaring hebben.

Conclusie

Een website laten maken Westland is een belangrijke beslissing. Door goed te plannen en je huiswerk te doen, kun je ervoor zorgen dat je website laten maken Westland een succes wordt. In dit blogartikel hebben we je een uitgebreide gids gegeven over het laten maken van een website Westland. We hebben alle belangrijke onderwerpen behandeld, van de kosten tot de technische aspecten. We hopen dat deze gids je helpt om de juiste keuze te maken en een succesvolle website laten maken Westland.