Website laten maken voor meer verbinding met je doelgroep

Breng je doelgroep dichterbij met een op maat gemaakte website die zorgt voor een sterke verbinding.
afb5
praktijkherstel zwart
vreugdeberg zwart
pmjobs zwart
dreamteam zwart
kwaliteitNL zwart
nul30 zwart

Websites die wij hebben gebouwd.

Website schermafdruk van Kwaliteit Nederland site

Kwaliteit Nederland

Het nieuwe journalistieke platform dat kwaliteit meer schwung wil geven.
Website schermafdruk van NEXT Projectmanagement en Advies site

NEXT

Met een frisse blik benaderen wij vraagstukken die zien op aanbesteden, bouw/IT recht en contractmanagement.
Website schermafdruk van Rijschool Dream Team site

Rijschool Dreamteam

Rijschool in spijkenisse, Hoogvliet en omstreken.
Website schermafdruk van Recruitment bureau PM Jobs site

PM Jobs

Specialist in het uitzenden van personeel in de productie, logistiek en transport.
Website schermafdruk van Stichting Sihva site

Sihva

Als Christen uitreiken naar de vluchteling in zijn of haar situatie om tot een gelijkwaardige relatie te komen in onze samenleving.

Website schermafdruk van Praktijk Herstel site

Praktijk Herstel

Praktijk voor:
Individuele therapie &
Relatietherapie

7 jaar ervaring met het bouwen van WordPress websites

Wat kun je van ons verwachten en waar houden we rekening mee

Aanpak op maat

Bij ons begint het bouwen van een website altijd met een aanpak op maat. We begrijpen dat elk bedrijf uniek is en een op maat gemaakte strategie vereist. Door uw specifieke behoeften en doelen te begrijpen, ontwikkelen we een strategie die perfect aansluit bij uw bedrijf. Samen werken we aan het optimaliseren van uw online aanwezigheid, vergroten van bereikbaarheid en genereren van meer leads. Met onze doordachte aanpak zetten we uw bedrijf in de schijnwerpers en helpen we uw online doelen te bereiken.

Transparantie en communicatie

Bij ons staat transparantie en communicatie centraal. We begrijpen dat heldere en open communicatie essentieel is voor succesvol websitebouw. We luisteren aandachtig naar uw wensen en ideeën en houden u op de hoogte gedurende het hele proces. Ons doel is een nauwe samenwerking, waarbij u altijd inzicht heeft in de voortgang en ruimte heeft voor aanpassingen. Met transparantie als leidraad brengen we uw visie tot leven en realiseren we een website die voldoet aan uw verwachtingen en behoeften.

 

Veel gestelde vragen

V: Hoe lang duurt het voordat ik resultaten zie met SEO?
A: SEO-resultaten variëren, maar het kan enkele maanden duren voordat u significante veranderingen ziet, aangezien SEO een langetermijnstrategie is.
Hoe lang duurt het voordat ik resultaten zie met SEO?
Voordat wij aan de slag gaan met het bouwen van jouw website, nemen wij graag het voortouw in het verzamelen van de benodigde informatie. We begeleiden je stap voor stap en zorgen ervoor dat je minimale inspanning hoeft te leveren bij het verstrekken van bedrijfsinformatie, doelstellingen, inhoud en ontwerpvoorkeuren. Ons doel is om het proces zo eenvoudig en moeiteloos mogelijk voor jou te maken, terwijl we een website creëren die perfect aansluit bij jouw behoeften en visie.
Hoe lang duurt het gemiddeld om een WordPress-website te laten bouwen?
De gemiddelde duur voor het bouwen van een WordPress-website varieert afhankelijk van de complexiteit en specifieke behoeften van het project. Over het algemeen streven wij ernaar om efficiënt te werken en de website binnen een redelijke termijn op te leveren, waarbij wij het voortouw nemen in het proces. Neem contact met ons op om de details van jouw project te bespreken en een meer nauwkeurige tijdschatting te krijgen.
Kan ik mijn bestaande domeinnaam behouden bij het bouwen van de nieuwe website?
Absoluut! We begrijpen dat je bestaande domeinnaam belangrijk voor je is en we nemen graag het voortouw om ervoor te zorgen dat deze behouden blijft. Ons team zal de nodige stappen ondernemen om je domeinnaam naadloos over te dragen naar de nieuwe website, zodat je online aanwezigheid behouden blijft zonder dat jij je hier zorgen over hoeft te maken.
Kan ik zelf de inhoud van mijn website bijwerken en beheren nadat deze is gebouwd?
Ja, absoluut! We streven ernaar om jou volledige controle te geven over de inhoud van je website. Na de bouw kun je eenvoudig zelf de inhoud bijwerken en beheren met behulp van het gebruiksvriendelijke WordPress-beheersysteem. We zorgen voor een duidelijke uitleg en training, zodat je zelfstandig wijzigingen kunt aanbrengen.
Zal mijn website responsive zijn, zodat deze goed wordt weergegeven op verschillende apparaten?
Bij het bouwen van jouw WordPress-website zorgen we ervoor dat deze volledig responsive is. Dit betekent dat de website zich automatisch aanpast aan verschillende apparaten, zoals desktops, smartphones en tablets. Hierdoor wordt een optimale gebruikerservaring geboden, ongeacht het apparaat dat wordt gebruikt.

 

Wat zijn de kosten voor het laten bouwen van een WordPress-website en zijn er extra kosten waar ik rekening mee moet houden?
De kosten voor het laten bouwen van een WordPress-website kunnen variëren, afhankelijk van de complexiteit en specifieke behoeften van jouw project. We bespreken graag jouw vereisten en maken een op maat gemaakte offerte voor jou. We streven naar transparantie en zullen alle kosten duidelijk communiceren, zodat je geen verrassingen hebt. Eventuele extra kosten, zoals webhosting of aangepaste functionaliteiten, worden ook transparant besproken, zodat je rekening kunt houden met het totale budget.

 

Bieden jullie ook onderhouds- en supportdiensten aan na de oplevering van de website?
Ja, we bieden ook onderhouds- en supportdiensten aan na de oplevering van de website. We begrijpen dat technische ondersteuning en regelmatig onderhoud essentieel zijn om je website soepel te laten draaien. We kunnen je helpen met updates, back-ups, beveiliging en eventuele toekomstige aanpassingen of uitbreidingen die je nodig hebt. We streven ernaar om een langetermijnpartnerschap aan te gaan en jouw succes op de lange termijn te ondersteunen.
Nog iets niet duidelijk?
Neem dan contact op >

Zullen we kennis maken?

Klaar om uw droomwebsite te realiseren? Plan nu een gratis, vrijblijvend kennismakingsgesprek met mij om uw wensen en ideeën te bespreken. Tijdens dit gesprek zullen we samen de mogelijkheden voor uw website verkennen en bepalen hoe we uw online aanwezigheid kunnen optimaliseren. Klik op de knop om een afspraak in te plannen!